Hodnocení obchodu

4,9 116 hodnocení
5
106x
4
6x
3
2x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
AB Avatar autora Anna Burešová | 31.1.2024
Nakupovala jsem již po několikáté a jsem opět velmi spokojená. Krabičky na zoubky jsou krásné.
RG Avatar autora Renata Goliášová | 31.1.2024
R Avatar autora Radka | 8.1.2024
Zakázka na přání byla vytvořena přesně podle zadání, krabička na zoubky je krásná. Děkuji.
HZ Avatar autora Hana Zurková | 2.12.2023
AK Avatar autora Alena Košelová | 20.11.2023
Produkt nádherný, ale dlhá dodacia lehota, zlá komunikácia
MD Avatar autora Miroslava Doffková | 24.8.2023
K Avatar autora Klára | 24.8.2023
Děkujeme moc za dary pro rodiče a babičky! Nádherné zpracování přesně odpovídající obrázkům na webu. Děkujeme a doporučujeme!!!:)))
MB Avatar autora Miluše Březinová | 15.8.2023
IV Avatar autora Irena Vyčichlová | 28.7.2023
Objednala jsem truhličku se jmény novomanželům, bylo nás na svatbě 80 svatebčanů, truhlička udělala ohromný ohlas. Novomanželům jsme jí vykrášlili bílým šifonem. Krabička je velice prostorná, dali jsme nahoru do ní blahopřání, pak spoustů stíracích losů, vyplněné sportky, pak kornouty s oříšky . Pod kornoutky to hlavní vkladní knížku do života a pak spoustu na dno mincí padesátikorunových, dvaceti a deseti . Mince byly nové, takže se to vyjímalo. Jestli někdo jde na svatbu a chcete udělat radost, nic lepšího nevymyslíte. Novomanželé byli nadšeni, byli rádi,že je tam uveden den svatby, takže se nemůže stát, že manžel na výročí sňatku zapomene. Co se týče obchodu, pan vedoucí velice ochotný, obratem ruky vše zařídil. Vřelý dík za vše. Takže pro mě nejlepší volba, kterou jsme mohli zvolit. Vyčichlová - Havířov
LD Avatar autora Lucie Drtinová | 11.7.2023
Výborná kvalita, rychle doručeno, resp. předáno.
Avatar autora Jakub Šašek | 4.7.2023
Naprosto skvělé jednání a odvedená práce. S panem Krmíčkem jsem se domluvil na rychlejší době dodání a jak se vše naplánovalo, tak se také stalo. Je vidět, že do své práce dává srdce a kus sebe, všem vřele doporučuji.
MM Avatar autora Monika Mrkvicová | 19.6.2023
Objednávala jsem již podruhé a jsem velmi spokojená. Rychlé dodání, výborná komunikace.
PN Avatar autora Petra Nedorostová | 11.6.2023
Doporučuji, zboží je jako na fotografii a před výrobou byla zaslána i konkrétní fotografie se jmény k případné korektuře. Cedule je krásná. Děkuji,
MK Avatar autora Miloš Krmíček (Administrátor) 11.6.2023
Velice děkujeme za krásnou a obsáhlou recenzi. Přeji Vám šťastné vykročení do společného života. Miloš Krmíček
JN Avatar autora Jaroslava Navrátilová | 2.6.2023
ON Avatar autora Ondřej Nováček | 30.5.2023
JN Avatar autora Jitka Nováková | 24.5.2023
Doporučuji. Rychlá dodávka, skvělá komunikace. Vše ok
Avatar autora | 13.5.2023
Avatar autora | 2.3.2023
+ Rychlé doručení
+ Krásné zpracování

Doporučuji nákup v tomto obchodě.
Avatar autora | 20.12.2022
skvělá komunikace skvěle odvedená práce
Avatar autora | 24.8.2022
Naprosta spokojenost, vse v poradku, super komunikace, rychle dodani. Doporucuji
Nahoru
118 položek celkem